Considerations To Know About Youtube Türk Abone Satın Al

Wiki Article

Satın aldığınız abone sayısında azalma yaşanabilir. Gerçek kullanıcılar hesabınıza abonelikten çıkabilirler. Biz bu ihtimali göz önünde bulundurark sizlerin talep ettiğiniz abone sayısından bir miktar daha fazlasını hesabınıza tanımlarız.

● Abonelik paketlerimizde yer alan takipçilerin %one hundred Türk ve gerçek kişiler olması videolarınızın etkileşim almasına da yardımcı olur. (Videolarınız like ve yorum alabilir, bu da videolarınızın daha üst sıralarda yer almasını sağlar.)

Youtube abone satın almak için uygulanacak advertımlar bu şekildedir. Sizde youtube abone satın almak istiyorsanız, yukarıda belirtilen advertımları takip ederek abone satın alabilirsiniz.

Abone youtube abone destek youtube bot atma ücretsiz youtube abone hilesi ücretsiz 2019 youtube abone siteleri bot abone atma youtube izlenme hilesi sitesi youtube abone gönder youtube abone hilesi planı indir youtube hızlı abone kasma youtube saat kasma youtube abone hilesi indir youtube izlenme bedava youtube abone arttırma siteleri görüntülenme hilesi youtube en ucuz youtube abone karşılıklı abone olma sitesi ücretsiz abone kasma youtube bot atma şifresiz 4000 saat izlenme hilesi pewdiepie abone youtube görüntülenme kasma youtube gerçek abone youtube izlenme siteleri youtube bedava izlenme hilesi youtube bot takipçi youtube takipçi kazanma.

Takipçi al youtube abone satın youtube aktif abone satın al youtube abone paketleri youtube, abone almak yt abone satın al youtube satın al mobil ödeme.

Son olarak her şey tıkırında gitmeye başladıysa da yolunuza devam ederken Jo Harland’ın şu sözlerine kulak verin:

İzleyici videonuza tesadüfen girmiş ve videonuzu beğenmiş olabilir.Video sonlarına yönlendirici linkler koyarak kullanıcının kanalınızda daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Cevapla Abone hic artmıyor kendi kanalınmda ne yapmalıyım kanalımın adı berat öget arkadaslar abone olun 2000 abone de kaldık arkadaslar

1000 abone kasma hilesi youtube organik abone youtube faux abone youtube abone artirma youtube en çok takipçi youtube izlenme süresi satın al youtube görüntülenme arttırma youtube izlenme kasma methodı enes batur ten milyon abone youtube bot abone atma youtube izlenme paneli youtube abone kasma hilesi 2019 youtube abone sitesi youtube kanal abone hilesi abone bot atma youtubede abone kazanma youtube abone kazanma hilesi youtube sahte abone youtube izlenme kasma hilesi bedava abone hilesi abone kazanma hilesi youtube abone hilesi youtube beğeni hilesi youtube abone satın al ekşi youtube kalıcı abone hilesi yt abone kasma en çok youtube.

Abone sayınızın artmaya başlaması, başlarının da dikkatini çekecek ve abone olmalarını sağlayarak, hesabınız için ücretsiz Youtube abone arttırma işlemlerinin gerçekleşmesini

Cevapla Merhaba bende 2018 de youtubeye video clip çekmeye başladım. kanalım çAlright dağınıktı ama seventy nine abonem vardı çOkay düşüktü bende dağınıklıktan dolayı sandım ve o kanalı sonsuza dek silip yeni bir kanal açtım videoları yetiştirebiliyorum ama ne izlenme sayım var ne abonem nede like en fazla twenty five izlenmem var videolarıma en fazla three like geliyo abone sayım 6 nekadar iyi edit yapsam,içerikleri düzgün çeksem bile bişey değişmiyor

Fatih Temür Tek kelime ile sorunsuz ve aynı zamanda başarılı bir sistem. Youtube abone sayısını katlama işlemlerinde bu kadar kolay bir yol olduğunu bilmiyordum.

Videolarınızın en çOkay izlenmesini sağlayan faktörlerden biriside başlıktır.Videonuz ne kadar kaliteli olursa olsun, video clip başlığı izleyiciyi çekmiyorsa Youtube İzlenme Satın Al ManMedia kaliteli videonuza yazık olacaktır.Video başlığını yazmadan önce aynı tarzda videolar var mı yok mu kontrol edin.

Youtube abone satın al siparişiniz anlık olarak kontrol ekranımıza düşer ve otomatik olarak gönderime hemen başlar.

Report this wiki page